Handels- og leverancevilkår

1. Håndtering af persondata
Ingen personlige oplysninger der registreres på WWW.DENRUNDE.DK, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos WWW.DENRUNDE.DK.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos WWW.DENRUNDE.DK på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

2. Handelsbetingelser
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos WWW.DENRUNDE.DK.

3. Betaling
WWW.DENRUNDE.DK modtager betaling med følgende:
- Dankort/VISA-Dankort
- Bankindbetaling - direkte overførsel til vor konto: SparNord, kontonr. 9028 4563096611

Kreditkort
Ved betaling med kreditkort, bliver betaling automatisk trukket fra din konto. Pengene trækkes først når ordren er afsendt. Når du betaler med kreditkort, krypteres og overføres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Der er intet gebyr ved denne betalingsform.

Bankindbetaling
Vælger du at betale med bankoverførsel, skal du overføre beløbet, der står i din ordrebekræftelse til vores konto. Oplysninger om registrerings- og kontonummer finder du nederst i den e-mail du modtager som ordrebekræftelse. Husk at anføre ordrenr. på din overførsel, så vi kan se hvilken ordre du betaler. Bemærk: Ved betaling med bankoverførslen afsendes varen først når fuld betaling er registreret på vores konto.
Der er intet gebyr ved denne betalingsform.

5. Reklamationsret
Du kan kontakte kundeservice på:

Den Runde Pavillon
c/o Henrik Hald
Valdemarsgade 9. 1. tv.
9700 Brønderslev
Tlf.: 30543145
henrikhald(at)turbopost.dk

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og WWW.DENRUNDE.DK har derfor brug for oplysninger om registrerings- og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Kundeservice
Vi har valgt at lade vores kundeservice ske via e-mail eller almindelig post frem for telefon. Det gør vi for at holde omkostningerne nede, hvilket kommer dig til gode i form af lavere priser på varerne. Derfor bedes alle henvendelser rettet til kundeservice på mail eller på adressen:

Den Runde Pavillon
Pavillonen ligger på Nørregade 30-32 . 9700 Brønderslev

Postadresse:
c/o Henrik Hald
Valdemarsgade 9. 1. tv.
9700 Brønderslev
Tlf.: 30543145
henrikhald(at)turbopost.dk

6. Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på leverede fejlfrie varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand som du modtog den. Dvs. varen skal være ubenyttet og ubeskadiget og tilbageleveres i originalemballagen (plombering eller beskyttelsesplast må ikke være brudt). Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Se detaljer for varereturnering i punktet "Reklamation og varereturnering" under Reklamation.

Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse, oplysninger om registrerings- og kontonummer til den bank konto pengene skal refunderes til, oplysninger om hvilke varer, der ønskes returneret, kopi af evt. forudgående korrespondance.

7. Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte varer samt vore leverandørers lagerbeholdning. Desuden tages forbehold for trykfejl, herunder, men ikke begrænset til, fejl i:
- pris
- leveringstid